Duurzaam Printen

Duurzaam en Efficiënt

Maatschappelijk Verantwoord Printen: Duurzaam en Efficiënt

Maatschappelijk Verantwoord Printen: Duurzaam en Efficiënt

Bij PrintControl geloven we dat bedrijven een verantwoordelijkheid hebben om duurzame keuzes te maken. Maatschappelijk Verantwoord Printen is voor ons geen optioneel extraatje, maar een integraal onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. We willen niet alleen hoogwaardige printoplossingen bieden, maar dit ook doen op een manier die het milieu en de samenleving respecteert.

Onze Duurzame Aanpak:

  • Inzet van Longlife Machines Wij investeren in hoogwaardige, duurzame printers die niet alleen topprestaties leveren, maar ook langer meegaan. Door te kiezen voor Longlife Machines verminderen we de vraag naar frequente vervanging, wat niet alleen kosteneffectief is, maar ook bijdraagt aan het verminderen van afval.
  • Technische Levensduur Benutten Vaak hebben printers een technische levensduur van meer dan tien jaar, maar worden ze economisch afgeschreven na een veel kortere periode. Bij Printcontrol moedigen we het gebruik van printers gedurende hun volledige technische levensduur aan. Dit vermindert niet alleen de ecologische impact, maar maximaliseert ook de waarde van de apparatuur.
  • Digitalisering Digitalisering is een krachtige manier om printbehoeften te verminderen. Bij Printcontrol bieden we efficiënte digitale oplossingen aan die niet alleen gunstig zijn voor het milieu, maar ook kostenbesparend voor onze klanten. Minder fysieke afdrukken betekenen minder papierverbruik en minder belasting voor natuurlijke hulpbronnen.

CO2-Compensatie met Gecertificeerde Bosprojecten

Bij PrintControl gaan we verder dan alleen verminderen; we compenseren onze CO2-uitstoot door deel te nemen aan gecertificeerde bosprojecten, zowel binnen als buiten Nederland. Door bomen te planten en deel te nemen aan gecertificeerde bosprojecten, dragen we actief bij aan het verminderen van de CO2-voetafdruk van onze activiteiten.

Duurzaamheid als Prioriteit

Bij PrintControl streven we ernaar om Maatschappelijk Verantwoord Printen niet alleen te omarmen, maar het tot een integraal onderdeel van onze bedrijfscultuur te maken. Door bewuste keuzes te maken en duurzaamheid als prioriteit te stellen, geloven we dat we niet alleen voldoen aan onze verantwoordelijkheid jegens het milieu, maar ook aan de verwachtingen van onze klanten. Samen werken we aan een duurzamere toekomst.

Duurzaamheid en Kostenbesparing Hand in Hand

Maatschappelijk Verantwoord Printen is niet alleen een investering in duurzaamheid, maar ook een strategie voor kostenbesparing. Door bewuste keuzes te maken bij de inzet van printers, het benutten van de technische levensduur en de implementatie van digitale oplossingen, kunnen bedrijven hun ecologische voetafdruk verkleinen en tegelijkertijd operationele kosten verminderen.

Een Bewuste Keuze

Maatschappelijk Verantwoord Printen is overtuigend bewijs dat ‘besparing’ de juiste richting is. Met MVP bespaart u op kosten en milieu door LongLife machines in te zetten, de technische levensduur te benutten, en te digitaliseren.

Benieuwd naar uw besparingen? Neem contact op met onze adviseurs of download onze speciale MVP-brochure.

U bent van harte welkom

Samen nadenken over wat Maatschappelijk Verantwoord Printen voor u kan betekenen? We denken graag met u mee, want zelfs één printer maakt al het verschil. Maak een afspraak met een adviseur of bezoek onze ruime showroom.