Professionele printers

Goed materiaal is het halve werk

Professionele Printers

Professionele bedrijfsprinter(s) kopen of leasen?

PrintControl levert de juiste professionele printers om zorgeloos te kopiëren, printen, faxen en scannen. Natuurlijk altijd van de allerhoogste kwaliteit en tegen zeer scherpe prijzen! Je kunt bij ons terecht voor professionele laserprinters, multifunctionals, LongLife machines en zowel het leasen van een professionele printer tot een heel printerpark. Wij leveren merk onafhankelijk de beste professionele printapparatuur.

Maar daar blijft het niet bij. Is het tijd voor onderhoud of heb je onverhoopt last van een storing? Onze servicemedewerkers staan in heel Nederland voor je klaar! Al onze oplossingen werken naadloos samen en maken je documenten slimmer. Hiermee helpen we je om de processen binnen uw organisatie te optimaliseren en kosten te reduceren. Zo ben jij altijd in (Print)Control!

Onze printeromgeving is gebaseerd op het principe van maatschappelijk verantwoord printen, een mooie aanvulling binnen onze vernieuwde bedrijfsstrategie.

Kopieren, printen, faxen en scannen

Een multifunctional voor je documentbeheer

PrintControl is een merkonafhankelijke leverancier van professionele print en scan apparatuur. Onze machines en multifunctionals zijn inzetbaar voor zowel thuiswerk als werken op afstand. Wij beiden u de allerhoogste kwaliteit laserprinters, A3 printers, professionele kleurenprinters en denken graag mee wanneer u printers wilt leasen voor proffesioneel gebruik om zorgeloos te kopiëren, printen, faxen en scannen. Wil je een printer kopen, maar het beheer van het onderhoud uitbesteden? Neem contact met ons op om onze diensteverlening en servicemogelijkheden te bespreken.

Personaliseren van print documenten

Personaliseren van documenten en slimme oplossingen

Gebruik je regelmatig briefpapier in uw printer? Dat kan makkelijker! Met PrintControl Personaliseren geef je heel eenvoudig een “je raadt het al“ persoonlijk tintje aan je documenten. Wij maken een aantal sjablonen in uw huisstijl. Voordat jij of een van je collega’s een document opslaat of print, wordt vervolgens gevraagd welk sjabloon je als achtergrond wilt gebruiken. Op deze manier staan nooit meer de verkeerde logo’s of gegevens op uw documenten. En bovendien is deze oplossing een stuk goedkoper dan gedrukt briefpapier.

Doe de

in (Print)Control check

  • Beste printapparatuur

    Je wilt alleen werken met betrouwbare printers van A-merken die zijn afgestemd op jouw organisatie

  • Realistische kosten

    Je zoekt een printpartner met focus op kostenreductie door duurzame en efficiënte printoplossingen

  • Hoog servicelevel

    Je houdt van korte lijnen en snelle service, zodat jouw printeromgeving 24/7 optimaal functioneert

Van MKB tot grote printparken

Wij verzorgen honderdduizenden afdrukken per jaar

Deskundige medewerkers

Voor de beste printeropstelling in plan en uitvoering

Duurzame printoplossingen

Maatschappelijk verantwoord printen staat hoog in het vaandel

Reële kosten

We maken verschil zodat je gebruik inzichtelijk is.

De ene afdruk verbruikt meer toner dan de andere. Daarom kijken we bij PrintControl niet alleen naar het aantal afdrukken, maar ook naar de verbruikte hoeveelheid toner. Zo betaalt u uitsluitend voor wat u daadwerkelijk verbruikt. Is een all-in-prijs voor u voordeliger? Dan kunt u daar uiteraard ook voor kiezen.

Al onze oplossingen werken naadloos samen en maken uw documenten slimmer. Hiermee helpen we u om de processen binnen uw organisatie te optimaliseren en uw kosten te reduceren. Zo bent u altijd in (Print)Control!

Overstappen

Eenvoudig overstappen, wij zijn in control en jij daarna ook

Wil je overstappen naar PrintControl, zodat je voortaan overal toegang hebt tot je slimme documenten? Wij begeleiden je daar graag bij. Indien gewenst beëindigen wij je lopende huur- en onderhoudscontracten en ruilen we huidige apparatuur in. We beschikken over eigen printapparatuur en kunnen snel leveren door ons unieke LongLife concept. We geloven namelijk dat aan het einde van een contract, de printers nog lang niet afgeschreven zijn en verlengen de technische levensduur tegen een aantrekkelijke prijs. Zo bespaar je niet alleen op kosten, maar ook op CO2 uitstoot en het milieu. Wij zijn in Print(Control) en regel een zorgeloze overstap.

Wil je overstappen? Neem dan contact met ons op!