HP

Innovatieve printers en oplossingen voor professionals

HP printers

HP is begonnen in een garage in Palo Alto, waar William (Bill) Hewlett en David (Dave) Packard wetenschappelijke instrumenten maakten. Op 1 januari 1939 richtten ze een vennootschap op met een startkapitaal van 538 dollar. HP is een technologiebedrijf dat is ontstaan uit de overtuiging dat ondernemen om meer draait dan alleen maar winst maken. Elk bedrijf moet zich inzetten voor een betere wereld. Inspanningen op het gebied van klimaatactie, mensenrechten en digitale gelijkheid bewijzen dat HP alles doen om dat te bereiken. Met meer dan 80 jaar ervaring stelt HP ons een wereld voor waarin innovatie een buitengewone bijdrage levert aan de mensheid.

Gebouwd om je bedrijf vooruit te helpen

HP heeft diverse functies ontwikkeld voor jouw HP printer die je bedrijf vooruit helpen, zoals:

  • Scan bestanden rechtstreeks naar Microsoft® SharePoint, e-mail, USB en netwerkmappen.
  • Bespaar tijd door alle stappen in een ingewikkelde workflow te automatiseren en met een druk op de knop uit te voeren.
  • Print draadloos, ook zonder netwerk, en blijf verbonden met dual-band Wi-Fi en Wi-Fi Direct.
  • Print moeiteloos vanaf elk apparaat, vrijwel overal en naar elke HP printer, veilig via de cloud.

HP brengt de beste beveiliging in zijn klasse

Een reeks ingebouwde beveiligingsfuncties zorgt ervoor dat HP printers geen ingangspunt voor aanvallen worden. Beveilig vertrouwelijke informatie met optioneel pull-printen of printen met pincode om printtaken op te halen. Met de optionele HP JetAdvantage Security Manager kun je de configuratie instellen. Voorkom potentiële aanvallen en neem onmiddellijk maatregelen met directe meldingen van beveiligingsproblemen.

HP en duurzaamheid

HP heeft functies in het leven geroepen tegen papierverspilling, onnodig energieverbruik en kwetsbaarheid. Zo staat de instelling voor dubbelzijdig printen standaard ingesteld op de papierbesparingsmodus, welke tot 22% minder energie gebruikt en kan er stroom bespaard worden met HP Auto-on/Auto-off technologie. Met HP Print Security Advisory Services kunnen erkende cyberbeveiligingsexperts kwetsbaarheden en compliancebehoeften beoordelen en vervolgens een robuust beveiligingsplan opstellen om HP printers en gegevens te beveiligen.

Eenvoudig ontworpen om je dag probleemloos te laten verlopen

Stel je HP printer snel in en beheer eenvoudig de apparaat instellingen om de algemene printefficiëntie te verhogen. Start taken snel en gemakkelijk op het eenvoudige kleurentouchscreen van 6,8 cm. Print Microsoft Office-bestanden en PDF’s direct vanaf uw USB-stick. Voorkom onderbrekingen met een HP LaserJet MFP die is ontworpen om te worden gestroomlijnd voor optimale productiviteit.

Als IT manager zoek ik altijd naar mogelijkheden om onze IT infrastructuur te optimaliseren. PrintControl is hierbij op printgebied een waardevolle partner.