Ricoh

Slimme print- en documentoplossingen

Ricoh printers

Ricoh Company, Ltd. is in 1936 in het Japanse Tokio opgericht en opereert wereldwijd. Er werken ruim 108.000 mensen bij ons en we hebben ons gespecialiseerd in de kantoor- en production printing markt.

De Ricoh IM C2000 (A), IM C2500 (A), IM C3000 (A) en IM C3500 (A) zijn complete en intelligente multifunctionals Het Smart Operation Panel van maar liefst 10,1 inch is voorzien van een intuïtieve touch- en swipe-interface voor een eenvoudige bediening. Het Smart Operation Panel licht op zodra je in de buurt komt, zodat functies en instellingen meteen geselecteerd kunnen worden.

De systemen zijn voorzien van een Automatic Reverse Document Feeder (ARDF). De modellen met de A als toevoeging in het typenummer scannen dubbelzijdige documenten nog sneller dankzij een feeder met een dubbele scankop. De digitale informatie van de gescande documenten wordt verspreid per e-mail of wordt opgeslagen op een netwerklocatie.

Ricoh managementfilosofie

De oprichter, Kiyoshi Ichimura, formuleerde in 1946 de ‘Founding Principles’: Love your neighbour; Love your country; Love your work. Deze filosofie vormt nog steeds de kern van de manier waarop Ricoh werkt. Zijn filosofie inspireert om steeds te verbeteren en bij te dragen aan een betere wereld. Deze filosofie stuurt Ricoh in de duurzaamheidsaanpak en in de verantwoordelijkheid die er genomen wordt voor toekomstige generaties.

Ricoh printers met topprestaties

Ricoh wil oplossingen en producten leveren waarmee het leven van onze klanten mooier en beter wordt in een duurzame maatschappij. Daar kunnen wij ons als PrintControl goed in vinden. Samen blijven we werken aan nieuwe, innovatieve oplossingen waarmee we onze klanten waarde en inspiratie bieden.

Met de Ricoh Way Award wordt erkenning en waardering gegeven aan werknemers die topprestaties leveren op het gebied van service, innovatie en de Ricoh Way uitdragen.

Als IT manager zoek ik altijd naar mogelijkheden om onze IT infrastructuur te optimaliseren. PrintControl is hierbij op printgebied een waardevolle partner.