Print software

De juiste printapparatuur werkt pas efficiënt met de juiste software

Print Software

Welke print software?

Als merkonafhankelijk printer leverancier kunnen we u je de software oplossing bieden welke het beste past bij je organisatie. Afhankelijk van het gebruik en de wisselende kantoorbezetting door thuiswerk, zorgt de juiste software voor een efficiënt gebruik.

We optimaliseren het printmanagement zodat het werken op afstand mogelijk is je collega’s printopdrachten kan doorgeven om deze te printen wanneer ze weer op kantoor zijn. Efficiënt, kostenbesparend en vriendelijk voor het milieu. Welkom in de Cloud!

Als IT manager zoek ik altijd naar mogelijkheden om onze IT infrastructuur te optimaliseren. PrintControl is hierbij op printgebied een waardevolle partner.
Doe de

in (Print)Control check

  • Beste printapparatuur

    Je wilt alleen werken met betrouwbare printers van A-merken die zijn afgestemd op jouw organisatie

  • Realistische kosten

    Je zoekt een printpartner met focus op kostenreductie door duurzame en efficiënte printoplossingen

  • Hoog servicelevel

    Je houdt van korte lijnen en snelle service, zodat jouw printeromgeving 24/7 optimaal functioneert

Van MKB tot grote printparken

Wij verzorgen honderdduizenden afdrukken per jaar

Deskundige medewerkers

Voor de beste printeropstelling in plan en uitvoering

Duurzame printoplossingen

Maatschappelijk verantwoord printen staat hoog in het vaandel

In PrintControl met de juiste printer software

Door het inzetten van de juiste printmananagement software zijn de oplossingen die PrintControl je biedt efficiënt. Niemand wil teveel betalen en het verbruik van papier en toners kan aardig in de papieren lopen. Wij begrijpen als geen ander dat met het nieuwe werken de personeelsbezetting op kantoor veel minder is en er minder geprint wordt door thuiswerken. Het printmanagement vraagt om een maatwerkoplossing.

Met cloud printing ben je op iedere werkplek verbonden met je documenten. Directe toegang in een beveiligde omgeving; print en security zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We vertellen je graag meer over de verschillende software oplossingen die het werken voor jou gemakkelijk maken.