Print service

Houd je printpark gezond door advies en service op maat

Print Service

Welke print services?

Het serviceteam van PrintControl staat voor je klaar om je optimaal te ondersteunen. Of je nu één machine of een printpark van meerdere multifunctionals in beheer hebt, je kunt te allen tijde uitgaan van een advies op maat om je printpark zo efficient mogelijk in te zetten. PrintControl gaat net dat stapje verder in het verlenen van haar service. We zijn eigenwijs en doen dat net even anders dan anderen.

Met PrintControl Service+ ontzorgen we je volledig. We houden voortdurend toezicht op je apparatuur en signaleren op afstand welke onderdelen aan onderhoud of vervanging toe zijn. Daar spelen we onmiddellijk op in. Dus nog vóór de toner leeg is, ligt er al een nieuwe in de bus! Ook worden de tellerstanden automatisch afgelezen. Je hebt standaard inzicht in de gegevens en daarnaast kun je kiezen voor uitgebreide rapportages en functies om het aantal zwart-wit afdrukken of kleurenprints te verminderen, zoals limieten per gebruiker.

De allerbelangrijkste voorwaarde voor onze samenwerking met PrinControl is dat er binnen onze organisatie simpelweg altijd geprint kan worden. Afgelopen jaar heeft de gekozen aanpak voor ons perfect gewerkt.
Doe de

in (Print)Control check

  • Beste printapparatuur

    Je wilt alleen werken met betrouwbare printers van A-merken die zijn afgestemd op jouw organisatie

  • Realistische kosten

    Je zoekt een printpartner met focus op kostenreductie door duurzame en efficiënte printoplossingen

  • Hoog servicelevel

    Je houdt van korte lijnen en snelle service, zodat jouw printeromgeving 24/7 optimaal functioneert

Van MKB tot grote printparken

Wij verzorgen honderdduizenden afdrukken per jaar

Deskundige medewerkers

Voor de beste printeropstelling in plan en uitvoering

Duurzame printoplossingen

Maatschappelijk verantwoord printen staat hoog in het vaandel

In PrintControl met de juiste printer software

Door het inzetten van de juiste printmananagement software zijn de oplossingen die PrintControl je biedt efficiënt. Niemand wil teveel betalen en het verbruik van papier en toners kan aardig in de papieren lopen. Wij begrijpen als geen ander dat met het nieuwe werken de personeelsbezetting op kantoor veel minder is en er minder geprint wordt door thuiswerken. Het printmanagement vraagt om een maatwerkoplossing. Met cloud printing ben je op iedere werkplek verbonden met je documenten. Directe toegang in een beveiligde omgeving; print en security zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We vertellen je graag meer over de verschillende software oplossingen die het werken voor jou gemakkelijk maken.