Kyocera

Milieuvriendelijke printers en oplossingen voor professionals

Kyocera

Kyocera printers

De mondiale activiteiten van Kyocera omvatten onder andere: geavanceerde materialen, componenten, elektronische apparatuur, netwerk-engineering en andere diensten. Kyocera printers zijn hier natuurlijk een belangrijk onderdeel van. Deze brede expertise stelt Kyocera in staat om de volledige reeks van processen binnen een productlijn — van ontwikkeling en productie tot sales en logistiek – te integreren.

De vraag naar snellere, handigere en betrouwbaardere communicatiemiddelen blijft wereldwijd stijgen. De expertise van Kyocera op het gebied van informatie- en communicatietechnologie bevordert een toekomst die meer dan ooit verbonden is met geavanceerde ICT-oplossingen – waaronder smartphones, Internet of Things (IoT) -toepassingen en ICT-engineering services.

Kyocera printers en multifunctionals

Kyocera ontwikkelt een breed scala aan milieuvriendelijke en zuinige printers, mulitfunctional printers en commerciële inkjetprinters. Daarnaast zijn de pijlen gericht op Enterprise Content Management (ECM) oplossingen die organisaties helpen om hun informatiebeheer veilig te centraliseren.

Door onze talloze innovaties in high-tech keramische en elektronische onderdelen, zonnecellen, printers en multifunctionals staat Kyocera al drie jaar op rij in de top 100 van de innovatiefste bedrijven ter wereld. Dit is natuurlijk één van de redenen dat ook PrintControl kiest voor Kyocera printers.

Als IT manager zoek ik altijd naar mogelijkheden om onze IT infrastructuur te optimaliseren. PrintControl is hierbij op printgebied een waardevolle partner.